Oldtimers etc. op servies

Voor het servies met oldtimers of andere voertuigen bied ik twee opties:

1 ik teken uw voertuig na van een foto en maak hier een serviesstuk van naar keuze. Om dit te maken kost meer tijd. de gemiddelde wachttijd is 5 weken, voordat ik het ga tekenen en vervolgens 2 weken om het te bakken.

2. U kiest uit mijn getekende voertuigen het voertuig dat u wilt en deze pas ik aan aan uw wensen. Dit is sneller klaar en u kunt hier 3 weken voor rekenen.

schaal 2cd citroen
schaal 2cd citroen
bord oldtimer kever
bord oldtimer kever

Wilt u een bord of beker met uw oldtimer bestellen kan ik eventueel ook uw huisdier erbij tekenen, of een gebruiken die ik al getekend heb. Vraag hier gerust naar.

Ik heb al veel verschillende auto’s, motoren, brommers, caravans en boten getekend. Voor meer informatie stuur mij gerust een berichtje op info@lumisadesign.com en neem ook een kijkje op mijn Facebook pagina: www.facebook.com/lumisadesign