Servies met andere huisdieren

Ik teken niet alleen auto’s en honden na, maar ook allerlei andere soorten huisdieren, zoals katten, koi karpers, konijnen, cavia’s, geiten, schapen en paarden. Ik teken in principe elk dier waar ik een foto van krijg na. Het belangrijkste is dat ik goede foto’s kan gebruiken.

Het bestellen van servies met uw huisdier kan op twee manieren:

  1. De eerste manier is dat ik uw huisdier nateken van een foto en hier het gewenste servies mee maak.
Voorbeeld van een nagetekende kat
Voorbeeld van een nagetekende kat

2. De tweede manier is dat ik huisdieren gebruik die ik al getekend heb en deze aanpas zodat het lijkt op uw eigen huisdier. Dat zal alleen kunnen als ik dit dier al eens eerder getekend heb, natuurlijk.

Voorbeelden van andere huisdieren op servies
Voorbeelden van andere huisdieren op servies

Voor elk soort bestelling geldt dat ik uw huisdier kan plaatsen in verschillende thema’s, zo kan ik uw kat met sushi maken, maar ook ijsjes, taartjes of verschillende soorten bloemen. Vraag hier gerust naar bij uw bestelling, dit kan gratis zijn. ook kan de naam of een andere tekst erbij gezet worden, zonder extra kosten.

Hieronder laat ik een aantal voorbeelden zien van de verschillende soorten servies en dieren die ik gemaakt heb.

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen? Stuurt u dan een berichtje naar info@lumisadesign.com

Heeft u Facebook of instagram? Daar kunt u ook terecht voor meer voorbeelden van mijn werk. www.facebook.com/lumisadesign