Servies met Oldtimers en andere voertuigen

Naast huisdieren teken ik ook voertuigen, zoals oldtimers, motoren en brommers. Deze teken ik digitaal na met de hand, maar u kunt ook een voertuig bestellen dat ik al getekend heb, maar dan met uw eigen keuze voor de kleur en uw eigen nummerbord bijvoorbeeld.

Voor het servies met oldtimers of andere voertuigen bied ik twee opties:

1 ik teken uw voertuig na van een foto en maak hier een serviesstuk van naar keuze. Om dit te maken kost meer tijd. de gemiddelde wachttijd is 5 weken, voordat ik het ga tekenen en vervolgens 2 weken om het te bakken.

2. U kiest uit mijn getekende voertuigen het voertuig dat u wilt en deze pas ik aan aan uw wensen. Dit is sneller klaar en u kunt hier 3 weken voor rekenen.

bord oldtimer kever
bord oldtimer kever
schaal 2cd citroen
schaal 2cd citroen