Servies met honden

Ik kan servies maken met uw eigen teckel of andere andere hond! U Kunt mij foto’s van uw hond sturen waarna ik deze zal natekenen. Vervolgens laat ik u een voorbeeld zien. U kunt het voorbeeld ongeveer 3 keer kosteloos aan laten passen. Voor het natekenen van honden heb ik gemiddeld een wachtlijst van 5 weken. Waarna het tekenen en bakken ook nog 2 á 3 weken duurt.

voorbeelden van nagetekende honden op servies
voorbeeld van nagetekende hond op servies

Een andere keuze is dat ik een teckel of hond gebruik die ik al getekend heb en deze aanpas zodat deze tekening op uw eigen hond lijkt. Het voordeel van deze werkwijze is dat het minder tijd kost en dus ook goedkoper is. Daarnaast is het servies daardoor ook sneller klaar.

voorbeeld van tekeningen aangepast zodat ze po de foto lijken
voorbeeld van tekeningen aangepast zodat ze po de foto lijken

Dan heb ik ook het servies met teckels en andere honden die ik al getekend heb, die kun je ook zo bestellen. Dit is in principe mogelijk met elke soort teckel en met vrijwel elke kleur. Maar ook vele andere hondenrassen, zoals labradoodles, spaniëls, chihuahuas doggen en herders.

voorbeeld van honden op een langwerpige schaal
voorbeeld van honden op een langwerpige schaal

Voor elk soort bestelling geldt, dat ik uw huisdier kan plaatsen in verschillende soorten thema’s. Zo kan ik uw hond met sushi tekenen, maar ook met ijsjes, taartjes of verschillende soorten bloemen. Vraag hier gerust naar bij uw bestelling, dit kan gratis zijn. Ook kan de naam van uw hond of een andere tekst erbij gezet worden, zonder extra kosten.

Om te bestellen kunt u mij een bericht sturen via info@lumisadesign.com en kan ik u de mogelijkheden laten zien.

Mocht u Facebook gebruiken, kunt u mij ook een bericht sturen op www.facebook.com/lumisadesign

Tot gauw!